Isagenix COLLAGEN Elixir ™

Verrijkt met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen, verwent je huid met schoonheid en voeding van binnenuit.

Collageen

Collageen ondersteunt onze weefsels, organen en vitale functies en het geeft ons lichaam de noodzakelijke stevigheid. Collageen in het weefsel van het menselijk lichaam ‘is de lijm die ons gestel samenhoudt’.

Helaas wordt de aanmaak van dit collageen-eiwit door het verouderingsproces en onze huidige levensstijl (o.a. luchtvervuiling, stress, alcolhol, ongezonde voeding enz.) negatief beïnvloedt.

Dit ondermijnt onze gezondheid en maakt ons lichaam kwetsbaar en vatbaar voor ziektes.

Wat is COLLAGEN Elixir ™

COLLAGEN Elixir™ is een drinkbare tonic die per flesje 5 gram collageen van de beste kwaliteit bevat.

De collageen is aangevuld met onder ander vitamine Czink en biotine.

Het zorgt voor een gezonde haargroei, stevige nagels en een stralende huid.

Bovendien helpt het om fijne lijntjes en rimpeltjes te laten vervagen en het bestrijden van gewrichtspijn.

De flesjes hebben een lekkere fruitsmaak, bevatten geen gluten of soja en geven een onmiddellijke boost aan huid, haar en nagels.

Wij raden je aan elke dag één dosis Collagen Elixir ™ te nemen, altijd en overal. Zolang je elke dag één dosis Collagen Elixir ™ neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Image21

Heb je last van haaruitval?
Zijn je nagels broos en breken ze snel?
Voelt je huid droog aan?

In dit geval zal het Collagen Elixir ™ snel tot je dagelijks schoonheidsproces behoren.

Het collageen bevat marine-collageenpeptiden, boordevol zink en biotine, vitamine C en een eeuwenoud botanische blend van kruiden.

Het verbetert en verstevigt je huid, haar en nagels.

De biotine draagt bij tot het behouden van je haar en zorgt voor een gezonde huid.

De vitamine C is een krachtige antioxidant om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen en zorgt zodoende voor een gezonde huid.

Zink is een booster voor zowel huid, haar als nagels.

Image9

Wat is Collageen?

 • Collageen is de krachtige eiwitsubstantie die jouw lichaam letterlijk bijeenhoudt.
 • Het is het bindweefsel dat stevigheid en structuur geeft aan je lichaam. Collageen vormt alles: van je botten tot je huid.
 • Er zijn minstens 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van ons lichaam bevat de hoofdtypen I, II, III en IV.

Soorten Collageen

 • Type I - Het meest voorkomende collageen in je lichaam. Het is de belangrijkste structurele component van je huid, botten, pezen, bindweefsel en vezelig kraakbeen.
 • Type II - Voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor je gewrichten.
 • Type III - Dient als ondersteunende structuur voor je organen, slagaders en spieren.
 • Type IV - Wordt aangetroffen in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

Type I Marine-Collageen

Collageen type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Het is afkomstig van de huid, graten en schubben van koudwatervissen zoals kabeljauw en koolvis en is rijk aan aminozuren die een gezonde huid helpen bevorderen.

Wat zit erin?

 • bullet-5 gram marine-collageenpeptiden

  5 gram marine-collageenpeptiden

  Ontdek je glans en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid.

 • bullet-Stralende biotine en zink

  Stralende biotine en zink

  Een fantastische boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels.

 • bullet-Vitamine C

  Vitamine C

  Krachtige antioxidant-vitamine om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen.

 • bullet-Eeuwenoude botanische blend

  Eeuwenoude botanische blend

  Kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen.

 • bullet-0 gram toegevoegde suiker

  GEEN toegevoegde suikers

  Verrijkt met wilde bessen en een vleugje botanische kruiden voor een natuurlijke zoete smaak.

 • bullet-100% recycleerbaar

  100% recycleerbaar

  Deze glazen flessen zijn niet zomaar een mooi gezicht.
  Zij helpen de natuur mooi te houden - net als jij.

{416A0A6A-D169-417A-AC60-97AB45D45262}

Isagenix Collagen Elixir ™: Resultaten na 30 dagen

 • 93% vond dat de hydratatie van de huid verbeterde
 • 92% vond dat de huid gezonder aanvoelde
 • 88% vond dat de helderheid van de huid verbeterde
 • 91% vond dat ze een jeugdigere teint kregen
 • 83% vond dat de stevigheid van de huid verbeterde
 • 90% vond dat ze een stralendere huid kregen

Deze resultaten zijn NIET geëvalueerd door de food- en drugadministratie. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Waarom heb ik Collagen Elixir ™ nodig?

Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie in je lichaam. Dit kan resulteren in fijne lijntjes en minder elasticiteit.

Dit is waar Collagen Elixir ™ om de hoek komt kijken. Het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*.

Collageen ondersteunt onze weefsels, organen en vitale functies en het geeft ons lichaam de noodzakelijke stevigheid. Collageen in het weefsel van het menselijk lichaam ‘is de lijm die ons gestel samenhoudt’.

Helaas wordt de aanmaak van dit collageen-eiwit door het verouderingsproces en onze huidige levensstijl (o.a. luchtvervuiling, stress, alcolhol, ongezonde voeding enz.) negatief beïnvloedt.

Dit ondermijnt onze gezondheid en maakt ons lichaam kwetsbaar en vatbaar voor ziektes.

*Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor een normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid.

Collageen en de huid

De huid bestaat voor zo’n 90% uit collageen. Met de veroudering neemt de productie van collageen af waardoor de huid droger en dunner wordt, wat leidt tot rimpels. Omdat de huid minder gezond is zal deze gemakkelijker rimpels en ouderdomsvlekken ontwikkelen en infecties oplopen omdat zij niet meer in staat is ons te beschermen tegen bacteriën en virussen.

Collageen en haar

Collageen speelt een belangrijke rol in het aanmaken van haarfollikels. Dit zijn haarzakjes waaruit haren groeien. Door de aanwezigheid van collageen herstellen de haarzakjes sneller. Met andere woorden, collageen zorgt ervoor dat jouw haar: beter groeit, meer volume en lengte krijgt, minder snel uitvalt en zelfs meer gaat glanzen.

Collageen en nagels

Collageen zorgt voor een verbeterde conditie van de nagels. Nagels groeien sneller bij een inname van collageen en vertonen hierdoor minder nagelbreuken. Nagelbreuken zijn veelal een teken van een slechtere conditie van de nagels. Ook zorgt een inname van collageen voor minder broze nagels. Oftewel, collageen zorgt ervoor dat jouw nagels sterker worden, minder broos zijn en bovendien sneller groeien.

Collageen en botten

Osteo-articulaire aandoeningen vertegenwoordigen 50% van de chronische ziekten bij mensen boven de 60 jaar.na een trauma, blessure of een ziekte als artritis.

Type I collageen is het ‘cement’ en ondersteunt de mineralen die de botten herstellen. Een tekort aan collageen type I maakt de botten zwakker waardoor zij gemakkelijker breken. Osteoporose is een progressieve ziekte. De botten van de heupen, polsen, ruggengraat breken het vaakst. Helaas tonen studies aan, dat 25% van de mensen die een heup gebroken hebben, binnen een jaar overlijden.

Collageen en kraakbeen

Kraakbeen bestaat voor 70% uit collageen. Kraakbeen komt in vele vormen voor en dempt de impact van bewegingen. Kraakbeen is levend weefsel en kan vernietigd worden na een trauma, blessure of een ziekte als artritis. Te weinig kraakbeen zorgt voor een langzamer en slechter herstel, frictie tussen de botten, pijn en beperking van de gewrichtsmobiliteit.

Collageen en gewrichtsbanden

De gewrichtsbanden hechten de botten aan de gewrichten. Wanneer deze banden niet meer voldoende collageen bevatten resulteert dat in een stijf gevoel in de gewrichten. Enkels, knieën en polsen zijn hiervoor het meest kwetsbaar (verrekking en scheuren van de gewrichtsbanden). Met pijn, zwelling en bewegingsmoeilijkheden als gevolg.

Collageen en pezen

Pezen bestaan voor meer dan 95% uit collageen. Daarom wordt het functioneren van deze pezen direct aangetast wanneer het collageen in de pezen afneemt. De pezen verbinden de spieren aan het bot en brengen de spierkracht over. Een bekend probleem is tendinopathie (tendinitis of peesontstekingen) en bursitis (slijmbeursontsteking – reumatische aandoening). Ook met het ouder worden verliezen we kracht en wordt bewegen moeilijker door het verlies van collageen. Collageen draagt bij aan de structuur en de kracht van de pezen.

Collageen en spieren

Spieren bepalen zo’n 40% van ons lichaamsgewicht. Dit weefsel is rijk aan collageen. Gezien het feit dat de productie van collageen afneemt met de jaren, worden de spieren als geheel slapper. Een voorbeeld van spierproblemen gerelateerd aan de afname van collageen is fibromyalgie. Door gebrek aan kennis en specifieke biochemische markers is het moeilijk om fibromyalgie vast te stellen. Echter, mensen die lijden aan deze aandoening hebben een gebrek aan collageen. Klinische studies hebben aangetoond dat bij mensen die gehydrolyseerd collageen slikken voor een periode van 2 tot 15 jaar, de pijn aanzienlijk verminderde.

Collageen en slaap

Het regeneratieproces van het lichaam is het meest optimaal tijdens de Alpha-fase van de slaap. Gedurende deze eerste fase is ons systeem op zoek naar beschikbaar collageen-aminozuur en andere voedingsstoffen om ze om te zetten naar essentiële elementen van ons lichaam.

Waar komt marine-collageen vandaan?

Het marine-collageen in Collagen Elixir™ is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervissen uit de wateren voor de kust van Noorwegen. Hierbij worden strenge, milieuvriendelijke praktijken gevolgd.

Voor wie is Collagen Elixir ™ geschikt?

Collagen Elixir ™ wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoewel Collagen Elixir ™ ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Hoeveel moet ik per dag nemen?

Wij raden je aan elke dag één dosis Collagen Elixir ™ te nemen, altijd en overal. Zolang je elke dag één dosis Collagen Elixir ™ neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Welk type collageen gebruik je, en wat is het voordeel?

Marine-collageen, die we gebruiken in Collagen Elixir ™, bestaat hoofdzakelijk uit collageen type I.

Het is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en die de natuurlijke productie van collageen ondersteunen.

Collageen type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit.

Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden.

Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid.

Wat zijn de voedingswaarden van COLLAGEN Elixir ™

Collagen Elixir voedingswaarden

Kan ik Collagen Elixir ™ drinken op een Reinigingsdag?

Ja, Collagen Elixir ™ kan op Reinigingsdagen worden geconsumeerd en heeft een waarde van 2 Reinigingscredits per portie bij gebruik van de Reinigingsdagentracker.

Is de verpakking van Collagen Elixir ™ recyclebaar?

Ja, onze Collagen Elixir ™ verpakking is 100% recyclebaar.

ben-je-klaar

Bestel jouw Collageen

anniversary-actie
Ultra pakket: 60 flesjes

Collageen Elixir 70 flesjes
20% korting (GRATIS verzending)

 211,50

Beauty pakket: 40 flesjes

Collageen Elixir 50 flesjes
10% korting

 169,96